Nancys nej

Nancys nej

I september 2017 fik Nancy diagnosen diabetes 2, og helt efter lægens lærebog begyndte hun med det samme på tabletbehandlingen med metformin. Men på vej hjem fra lægen besluttede hun sig dog for, at diabetes 2 ikke skulle være hendes nye virkelighed.

”Undskyld, jeg forstyrrer,” skrev Nancy i sin mail til mig senere samme dag: ”Tror du, jeg kan nå at stoppe det i opløbet?”

Fordi Nancy i mange år har forsket i fødevarer, havde hun af naturlig og faglig interesse købt min første bog, ’Sandheden om sukker’. Vi var klar til kamp.

To måneder senere fik jeg endnu en mail fra Nancy:

”Langtidsblodsukker fra 59 (7,6 %) til 42 (6 %) på to måneder. Jeg har tabt 10 kg, og mit blodtryk er nu 110/75. To måneders med en ny biologisk logik! Du skulle have set min læges ansigt – det var guld værd! Jeg tudbrølede af glæde. Fredag er heldigvis min ’1 glas rødvin om ugen’- dag, for i dag har jeg virkelig noget at fejre!”

”Jeg er ude af en årelang tristhed, og nu bobler jeg af glæde. Sukker har gjort mig trist, føler jeg! Jeg står frisk ud af sengen nu. Det gjorde jeg absolut ikke før. Jeg har været så trist i mange år, men uden at kunne græde. Nu græder jeg af glæde – selvom mit tøj hænger på mig, og jeg ser farlig ud! Nu ejer jeg et SukkerSmart liv.”

Sikke en vidunderlig besked! Hver eneste gang, jeg modtager beskeder som disse, glæder jeg mig over at have skiftet branche for en tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *