Sandheden om sukker går i køkkenet

Billede3

Hårdt presset af ønsker fra talrige læsere af ‘Sandheden om sukker’ fulgte en kompromisløs opskriftsamling.

Jeg har allieret mig med dygtige Majbritt Louring Engell som har det sorte bælte i BIOLOGIKloyale opskrifter med masser af ‘kålhydrater’. Så voila – den 27. december 2017 gik SANDHEDEN OM SUKKER I KØKKENET med 60 kompromisløse opskrifter til dit stabile blodsukker. Jeg siger det bare. Majbritt kan det der med god smag og kålfavoritter!

Majbritt og jeg har ønsket at lave en bog, som er brugbar og overskuelig. Derfor er Sandheden om sukker går i køkkenet en praktisk guide med 60 opskrifter til morgen, middag og aften, som med respekt for dine smagsløg omsætter din biologiske logik til smagfulde måltider, som både du, din krop og dine tarmbakterier vil nyde. Opskrifterne er sammensat til det kompromisløst blodsukkerstabile liv helt uden raffinerede kulhydrater. Til gengæld ledsages opskrifterne af forslag til kulhydrattilskud til familiens unge, til dem, der træner meget, og til dem, der blot foretrækker mere kulhydrat i kosten.

I Sandheden om sukker præsenterer jeg hele filosofien om kompromisløst stabilt blodsukker, og skal du have det bedst mulige resultat med opskrifterne her i bogen, vil jeg anbefale, at du læser den bog først. Det vil nemlig ærgre mig, hvis du bruger Sandheden om sukker går i køkkenet som endnu en kur i rækken af alle de andre. Brug den kompromisløst blodsukkerstabile periode med omtanke, og hold dig for øje, at kompromisløst stabilt blodsukker er en livsstil, som du kan tilpasse dig selv og dit liv. Du skal helst have forstået, hvorfor perioden skal være kompromisløs enten som start på en ny livsstilsepoke, som en prøveperiode eller som en reel mulighed for at lægge manglende energi eller sygdomssymptomer bag dig.

Vi udgiver selvfølgelig med verdens bedste forlag, Gyldendal.

Bogen kan købes i alle boghandlere eller bestilles på f. eks Saxo.

Forside