Privatlivspolitik og cookies

Vedrørende den nye persondataforordning (GDPR)
Den nye databeskyttelsesordning (GDPR) trådte i kraft den 25. maj 2018. Persondataforordning beskriver skærpede krav til virksomheders behandling af personoplysninger, og virksomheder skal således kunne dokumentere, at de passer godt på dine persondata. Min hjemmeside og mine nyhedsbreve har hele tiden levet op til de nye regler. Det eneste nye herfra er, at jeg har udarbejdet en persondata- og privatlivspolitik, som du kan læse nedenfor.

Mange hilsner
Anette Sams

Om anettesams.dk
Mit navn er Anette Sams, og jeg ejer og driver min hjemmeside anettesams.dk gennem min virksomhed Epoqe Aps. Du kan læse mere om mig og mit arbejde her.

Jeg er uvildig og uafhængig af industrielle interesser.

Samarbejdspartnere
Jeg samarbejder med virksomheden PointTaken, som hjælper mig med PR, opdatering af min hjemmeside, mine nyhedsbreve, samt annoncer for foredrag og kurser. Jeg har indgået en aftale med Pointtaken om, at alt hvad vi foretager os er i overensstemmelse både persondataforordningen og anden lovgivning på området.

Nyhedsbreve til din emailadresse
Er du tilmeldt min nyhedsbrevsliste med din emailadresse, så indgår din emailadresse på en liste over modtagere af mit nyhedsbrev. Du har ved din tilmelding til nyhedsbrevet givet din tilladelse til, at mit nyhedsbrev sendes til dig. Ønsker du fortsat at modtage nyhedsbrevet, skal du ikke foretage dig yderligere.

Jeg anvender en professionel nyhedsbrevtjeneste, Campaign Monitor, som ligeledes lever op til persondataforordningen og dermed ikke videredistribuerer din emailadresse eller anvender den.

Du kan til hver en tid framelde dig mit nyhedsbrev ved at klikke “Afmeld” i linket i mit nyhedsbrev, og din emailadresse vil automatisk blive fjernet fra listen med det samme.

Cookies og analyseværktøjer
Når du besøger min hjemmeside, indsamles der en række oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre mit indhold, i forbindelse med remarketing og til gøre min hjemmeside mere relevant. Min hjemmeside anvender ”cookies”, en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende, samt række professionelle analyse værktøjer, som fx Google Analytics. Disse værktøjer hjælper mig med at forstå, hvordan min hjemmeside bliver anvendt, hvilke artikler der er mest populære, hvad der klikkes mest på etc. Denne information og statistik hjælper mig med at holde indholdet på både hjemmeside og nyhedsbrev relevant og aktuelt. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af min hjemmeside. Det er nemt at slette eller blokere for cookies. Se denne vejledning.

Hjemmesideudvikling
Mine hjemmesider er hostet ved et professionelt webhotel, One.com, som ligeledes lever op til reglerne i den GDPR.

Kommentarer og sociale funktioner
Til de sociale funktioner på anettesams.dk, f. eks. ‘synes godt om’ knapperne, eller deling af artikler, anvender jeg Facebook.