Aktuelle – åbne for alle

Her finder du Anette Sams’ aktuelle åbne foredrag og kurser, som du kan tilmelde dig som privatperson.


SukkerSmart 2020 – oplev foredraget online derhjemme

Foredraget SukkerSmart 2020 er en opdateret udgave af Anette Sams’ populære foredrag SukkerSmart, som mere end 20.000 danskere har oplevet. Men for såvel nye deltagere som trofaste gengangere vil der være massevis af ny viden, klassisk viden i et nyt perspektiv og spændende overraskelser undervejs. Gør endegyldigt op med den sukkerforvirrede tidsalder – og kom med på fremtidens nye forståelse af din mad som kilde til næring og kilde til livsvigtig biologi.

Læs mere om foredraget her.


Ud af diabetes 2 – online – 4-ugers online forløb, med start når det passer dig

Du kan nu tage med på et 4 ugers online-kursus på vejen ud af eller udenom diabetes 2. Forløbet er til dig, der har diabetes 2, præ-diabetes eller insulinresistens. Og faktisk også for dig, der gerne vil have hjælp til en livsstil, hvor du udnytter dit sundhedspotentiale.
Sundhedsforløbet giver dig en masse viden, både som videoforedrag og læsestof, en række let tilgængelige guides og en masse inspiration. Du får selvfølgelig også lækre opskrifter, som er udarbejdet af dygtige Jane Faerber, som du sikkert kender som Madbanditten. Jane Faerber har sat Low Carb på danmarkskortet og er derudover en fantastisk kompetent kvinde, der ved præcis hvordan man laver effektive online-forløb til rigtige mennesker.

Læs mere om forløbet og tilmeld dig her.


Ud af diabetes 2 – tør du prøve

Kurset varer 4 timer og er til dig med diabetes 2 eller insulinresistens, der brændende ønsker at gøre alt, hvad man kan, for at arbejde sig ud af – eller udenom – diabetes 2. Dine egne styrker, din kompetente krop og din nye biologiske viden giver dig en ny logik, som faktisk slet ikke er svær at efterleve! Du får meningsfuld viden og redskaber til det bedste forsøg på at sætte type 2 diabetes på stand-by, og du får forklaringerne på, hvordan type 2 diabetes påvirker kroppen, og hvordan man med simple justeringer kan sætte gang i positive sundhedsspiraler – frem for ubevidst at holde kroppen fastlåst i en situation, der vedligeholder diabetes 2 og det vi kalder insulinresistens. Kom og vær med inden du beslutter, om også du vil forsøge at lægge diabetes 2 bag dig.

Læs mere om kurset, tid og sted her.


Dansen med diabetesetablissementet – NYT foredrag i 2021 (Desværre aflyst grundet COVID-19)

I dette nye – og til dato mest personlige foredrag, for fortæller Anette sin personlige historie om de sidste 5 års idealistiske arbejde for danskernes ret til blodsukkerstabiliserende kost. Foredraget er fyldt med humor og kærlighed til det etablerede sundhedssystem, men giver også en ærlig fortælling om usaglige benspænd, om de mange tavse allierede. Men som med alle Anettes foredrag er den nuancerede biologiske underholdning selvfølgelig også i højsædet, og her får du et stort fagligt forspring sammen med indsigt i korridorernes og sundhedsmagtens Danmark. Vi fejrer Danmarks nye kostråd til diabetikere, som er et kæmpe skridt på vejen for folkesundheden, danskerens frihed til sundhed – og lægernes arbejdsglæde.

Læs mere om foredraget her.