Bøger

Her finder du Anette Sams’ forskellige bøger.


5 bøger


Sandheden om sukker

I ‘Sandheden om sukker’ kan du læse alt om det stabile blodsukker – fakta, myter, muligheder, konkrete anbefalinger og direkte effekter. Bogen bygger på både den nyeste forskning og på lærebogsmateriale, så den giver dig en solid viden om, hvordan sukker påvirker din krop i forskellige situationer, så du kan springe livsstilssygdommene over, kurere dem eller dæmpe symptomerne.

Læs mere og køb bogen hos gucca.dk her


Sandheden om sukker går i køkkenet

‘Sandheden om sukker går i køkkenet’ er en praktisk guide med 60 opskrifter til morgen, middag og aften, som med respekt for dine smagsløg omsætter din biologiske logik til smagfulde måltider, som både du, din krop og dine tarmbakterier vil nyde. Opskrifterne er sammensat til det kompromisløst blodsukkerstabile liv helt uden raffinerede kulhydrater. Til gengæld ledsages opskrifterne af forslag til kulhydrattilskud til familiens unge, til dem, der træner meget, og til dem, der blot foretrækker mere kulhydrat i kosten.

Læs mere og køb bogen hos gucca.dk her


Ud af diabetes 2

UD AF DIABETES 2 er det 21. århundredes mest ambitiøse bog. Den er skrevet for at knække en eksplosiv vækst i antallet af danskere med type 2 diabetes, der – efter sigende – hastigt nærmer sig 500.000. Den er skrevet i fascination af den kompetente menneskekrop og med respekt for menneskets behov for mening med det, det gør.

Læs mere og køb bogen hos gucca.dk her


SukkerSmarte børn – der kan og vil selv

Er du en af de mange voksne, der ønsker at give næste generation de sundhedsfærdigheder, den fortjener? Leder du efter alternativer til den løftede pegefinger i forsøget på at få børn og unge til at spise sundt? Kan du acceptere, at alle skal vide det samme om sundhed, men at børn og voksne skal gøre noget forskelligt? Ønsker du at undgå at næste generations spisevaner tjener detailhandlens og reptilhjernens behov fremfor børnenes? Så vil denne bog hjælpe dig med at nå dit mål.

Læs mere og køb bogen hos gucca.dk her


The Truth about Sugar

The Truth about Sugar teaches you everything you need to know about the effects of sugar on your biology. Your health doesn’t depend on how much sugar you eat. It depends on how much sugar is circulating in your bloodstream. Blood sugar spikes can maintain a negative health spiral, where even small fluctuations in blood sugar levels can sustain weight problems, chronic diseases and fatigue.

Purchase in all Danish book stores, at gucca.dk or at Amazon for international delivery.