Foredrag: Sandheden om sukker på arbejdspladsen

Et energiskabende foredrag om sundhed målrettet offentlige og private arbejdspladser

I dette foredrag giver Anette Sams sine deltagere nøglen til mere energi, mere overskud og en øget glæde og trivsel. Sammen med sine deltagere laver hun ”mikro-forskning” på deltagerne selv – en inddragelse som hendes deltagere altid elsker, fordi den er spændende, lærerig og underholdende. Den virkeliggør hvad hun taler om og gør det ekstra motiverende for deltagerne, fordi de pludselig selv er medvirkende.

Foredraget er baseret på forskningsresultater og blottet for sundhedsreligiøse retninger. Anette rydder fordomme og myter af vejen og forklarer med en praktisk og logisk tilgang, hvordan vi hver især kan træffe små valg, som har en enorm effekt på vores daglige velbefindende og på vores sundhed og livskvalitet generelt.

Foredraget, som er velegnet til ledere- og medarbejdere på både private og offentlige arbejdspladser, er krydret med praktiske øvelser og lette anvisninger til efterfølgende brug. Med sig hjem får deltagerne både en solid indsigt i, hvordan reflekteret sukkerindtag skaber forøget energi i løbet af dagen, bedre koncentration, udnyttelse af krop og hjerne og samtidig de praktiske redskaber, der gør det muligt at få styr på eget indtag og blodsukkerniveau.

For den enkelte medarbejder kan foredraget blive startskuddet til en hverdag med færre sygedage, færre livsstilssygdomme, bedre søvn, humør samt en sundere krop.


Booking
Vil du vide mere om Anette Sams og om hendes foredrag “Sandheden om sukker på arbejdspladsen”, er du altid velkommen til at kontakte Anette Sams på tlf. 26 34 33 23 eller via sams@epoqe.dk. Du er også velkommen til bruge kontaktformularen.

Jeg har i øvrigt lavet en lille eBog til den visionære leder om ‘6 ting succesfulde ledere gør for virksomhedens sundhedskultur’. Bogen koster kr. 49,- og købes her.