SukkerSmart – 10 ugers sundhedsforløb

1

Kom godt i gang eller genoptag dit sukkersmarte liv med et solidt 10 ugers gruppeforløb. Dygtige Majbritt L. Engel, som er medforfatter til ‘Sandheden om sukker går i køkkenet’, tilbyder forløbet i Hellerup, hvor du hver uge deltager i biologik undervisning, får inspiration til pulssnacks og lækre biologik-loyale retter. Samtidig får du kropsanalyser og meget mere. Jeg bidrager med et helt særligt indlæg ved forløbets start, hvor jeg håber vi ses.

Næste forløb med ledige pladser starter d. 17. august 2020 på Aurehøjvej i Hellerup.

Forløbet tager fagligt udgangspunkt i bøgerne ‘Sandheden om sukker’ og ‘Sandheden om sukker går i køkkenet’.

Ud over alt det faglige, er der masser af motivation, inspiration og træning i din nye sundhedsstrategi mens du indgår i et sundhedsfællesskab med andre søde mennesker.

På kurset får du:

  • 10 gange gruppeundervisning v/ Majbritt Engell
  • Foredrag v/ Anette Sams
  • 2 x faste blodsukker- og kolesterolmåling
  • 10 x vægt og mål (ved hvert møde)
  • 10 x træning (ved hver undervisning)
  • 3 x kropsanalyse, måling af fedtprocent og muskelmasse
  • 3 ugers madplan
  • Smagsprøver fra bogen ved hver undervisning
  • Tæt kontakt til Majbritt via lukket brugergruppe og adgang til netslank.dk
  • Bøgerne ‘Sandheden om sukker’ og ‘Sandheden om sukker går i køkkenet’

Pris kr. 6500,-

Tilmelding: Send en mail til info@hartvig-engell.dk –  skriv at du ønsker at tilmelde dig SukkerSmart Sundhedsboost.

Læs mere om Majbritt hos Hartvig & Engell her.


Lidt om resultaterne fra tidligere 10 ugers SukkerSmart SundhedsBoost forløb:

Der var 9 deltagere på første hold, som samlet tabte sig 72 kg og 110 cm i omkreds.

En af deltagerne havde type 2 diabetes: Hun lagde ud med fasteblodsukker på 12,9 og sluttede medicinfri med et fasteblodsukker på 5,8 mM og et normalt blodtryk.

Vi har udvidet de seneste hold til 16 deltagere og det er et rigtig godt antal til en god gruppedynamik.

 

Det sagde deltagerne:

’Der er svundet mange centimeter og jeg er gået ned i vægt. Det vigtigste har dog været en øjenåbner over hvad et stabilt blodsukker gør ved mig. Det er nærmest uforståeligt og sådan lidt mirakuløst. Den forskel det gør i min krop (og mit sind), når kosten er sammensat rigtigt (og enkelt), gør underværker for mig.’ – Heidi

 

‘Jeg er 54 år og fik konstateret diabetes 2 som 40-årig.

I foråret fortalte en arbejdskollega om et foredrag med en Anette Sams og hans fortælling vakte min nysgerrighed. Jeg bestilte bogen ’Sandheden om sukker’ og gik til foredrag. Her traf jeg beslutning om at jeg ville starte rejsen ud af diabetes 2 – selvom lægen ikke var optimist! Tidligere i mit liv har jeg hørt beskrivelsen ‘Det er så sødt, at man kan høre englene synge’ og da jeg en dag havde spist så meget sukker, at jeg havde den fornemmelse, stoppede jeg op og besluttede at handle NU.

Jeg deltog på kurset ‘Ud af diabetes 2 – tør du prøve’ og min motivation voksede. Herefter startede jeg på 10 ugers SukkerSmart SundhedsBoost.

Jeg startede med et faste blodsukker på 12,9. Efter 14 dage var mit blodsukker faldet til 5,8. Jeg har ligget i det lag siden. Efter 10 uger var jeg 23 kg lettere og havde et normalt blodtryk igen. Jeg har påbegyndt en livsrejse, som jeg aldrig havde troet skulle lykkes for mig.

Jeg tager ikke længere medicin for diabetes eller for blodtrykket. Lægen har konstateret, at jeg ikke længere er diabetes patient. Hvis jeg kan holde mit blodsukker stabilt i 5 år, slipper jeg også af med diagnosen.

Jeg er så taknemmelig for at mødt biologikken! ‘ – Berit

 

‘Jeg har haft elevatorvægt som den eneste i min ellers slanke familie, hvor maden var gammeldags med kød, sovs og kartofler, ofte kage, is og guf. Jeg har været på utallige kure.

Det der har gjort en kæmpestor forskel, er at jeg har lært at træffe valg. Førhen – når slikskål, kagefad eller mad gik rundt – så tog jeg automatisk. Nu tager jeg et valg. Tænker nu altid ‘tilvalg’ – aldrig fravalg.

Samtidig er der kommet en stor forståelse for det faglige.

Det har aldrig før været så nemt at komme gennem jul, weekendophold og weekender uden at tage på. Jeg nåede mit delmål på kurset – og jeg når mit endelige mål til sommer. For denne gang er ændringen sket mellem ørerne.’ – Annelise

 

‘For mig var gruppeforløbet SukkerSmart SundhedsBoost en ny måde at tænke sundhed og velvære på. Den gode faglige introduktion med Anettes undervisning om kulhydrater, og Majbritts veltilrettelagte diætforslag var en kæmpe hjælp til en god start. Jeg fik hurtigt en fornemmelse af, at jeg selv kan styre, hvad jeg spiser – og følelsen af kontrol gjorde mig motiveret og positiv.

Gruppen og de ugentlige møder gav mig inspiration fra Majbritt og fra de andre i gruppen.

Gruppeforløbet SukkerSmart SundhedBoost kan varmt anbefales. Det er vigtigt med opbakning, viden og erkendelse af, at ændringer tager tid.’ – Susanne

 

Sukkersmart sundhedsboost er simpelthen for godt til at være sandt. At deltage i dette forløb, er den bedste beslutning jeg har taget i lang tid. Jeg var blevet så forvirret over alle de forskellige meninger og holdninger til slankekure som florerer i vores samfund. Jeg havde brug for at få ro omkring måltiderne UDEN at føle sult konstant. Desuden havde jeg craving efter hvert måltid og endte ofte i pålægschokoladen.  Og så måtte jeg sandt, at de der ekstra kilo, bliver meget vanskelige at komme af med når man er rundet 40 år.

Forløbet har givet mig viden om, hvordan maden bliver optaget i kroppen og hvordan kroppen reagerer på det jeg indtager. Opnåelsen af et stabilt blodsukker, har for mig, været nøglen til madro og inden craving og helt UDEN sult. Det er så skønt, at mad ikke fylder så meget mere. Jeg behøver ikke forholde mig til alle mulige gode råd og meninger, for jeg ved hvad jeg skal. Forløbet har også lært mig at prioritere hvad og hvornår jeg vil spise fx søde sager – før i tiden spiste jeg alt muligt uden at mærke efter, om jeg overhovedet havde lyst til det og om jeg egentlig synes det var lækkert. Denne måde at leve på giver rigelig plads til nydelse i ny og næ og forløbet har hjulpet mig til hurtigt at komme tilbage på sporet, når jeg fx har spist mad og drukket vin lørdag aften. Der er ikke noget der er ”forbudt” og det er en forudsætning for mig, når det er en livsstil der skal holde i længden. Men jeg må også sande at behovet for alt det ”forbudte” er blevet meget mindre.

Gruppeforløbet med Majbritt i spidsen som inspirator til både motion, vaner og mad, har været rigtig godt og motiverende. Majbritts positive, energiske og smilende personlighed øgede min motivation til at ændre min livsstil. Jeg kan varmt anbefale dette forløb. – Maj

 

‘Jeg har haft PCO hele mit voksne liv med barnløshedsproblemer til følge og mere end 10 fertilitetsbehandlinger i baggagen (heraf adskillige krævende reagensglasbehandlinger). Jeg fik de børn, jeg ønskede mig, men en krævende proces på mange måder.

Jeg har tidligere fået målt både forhøjet kolesterol, insulin og mandligt kønshormon i blodet.

Den nye blodprøve blev taget, efter jeg havde været på kompromisløs blodsukkerkost i 5 uger. Den viste INGEN unormale værdier. Jeg troede jo godt selv på, at kosten havde en effekt. Men at se det sort på hvidt er altså helt vildt. Min gynækologs største bekymring var, at min fertilitet nu er på niveau med en 18 årigs, hvilket er sjældent hos en kvinde på 46. Så han var mest fokuseret på, at jeg nu skulle være klar over, at jeg ville have meget nemt ved at blive gravid……’ – Louise

Tilmeld dig hos Majbritt her: info@hartvig-engell.dk

Boost til facebook