Til sundhedsprofessionelle

Her på siden finder du Anette Sams’  2 kurser til sundhedsprofessionelle.


Onlinekurset INSULINRESISTENS for sundhedsprofessionelle

Kurset er til læger, sygeplejersker, diætister og apoteksfarmaceuter, der ønsker at prioritere sundhedsfremme (og sygdomsforebyggelse) ved at give viden, engagement og nyt værktøj til selvhjælp. Insulinresistens forstyrrer appetitregulering, metabolisme og en række mekanismer i immunsystemet, hvorfor tilstanden reelt kan vedligeholde sygdomsprocesser. Det gælder altså ikke kun diabetes 2 og prædiabetes, hvor insulinresistens er en velkendt del af sygdomsmekanismen. Kom med på missionen om at udbrede de sundhedsmuligheder, der findes i en tværfaglig forståelse af, at bedre insulinfølsomhed kan gøre sundhed simpelt og situationsbestemt! For alle små og store indsatser, der forbedrer insulinfølsomheden eller skærmer kroppens celler mod konsekvensen heraf, bærer et stort sundhedspotentiale. Tag kurset fra din kontorstol – eller hjemme i lænestolen.

Læs mere her.


Insulinresistens, insulinfølsomhed og sukkers samspil med kroppen

Efteruddannelsen er et 1-dags-kursus, hvor sundhedspersonale kombinerer deres stærke sundhedsfaglige og ernæringsfaglige ekspertise med en solid biologisk overbygning. Med en bred, nuanceret og opdateret indsigt i sukkers biologi og tilstanden insulinresistens får deltageren langt bedre muligheder for at hjælpe og motivere patienterne til at skabe en positiv sundhedsspiral, et højere energiniveau, et varigt vægttab.

Læs mere her.


SukkerSmarte børn

Hvis vi ønsker at næste generations spisevaner tjener børnenes behov og ikke detailhandlens og reptilhjernens behov, er der brug for at mere viden og overblik om kroppen, sukkers ABC og vores mad – fortalt i øjenhøjde til børn og voksne.

Få i dette foredrag Anette Sams’ guide til, hvordan I laver jeres unikke sundhedsstrategi – hvad enten I er sundhedsplejersker, tandlæger, læger eller sygeplejersker, der gerne vil skrue op for børnenes sunde vaner, dømmekraft, frihed og engagement i sundhed.

Dette foredrag udbydes alene gennem foredragsbureauet Athenas.