Til virksomheder, foreninger og foredragsarrangører

Her på siden finder du Anette Sams’  foredrag og kurser til virksomheder, foreninger og foredragsarrangører.


Sandheden om sukker

I dette foredrag giver Anette Sams sine deltagere nøglen til mere energi, mere overskud og en øget glæde og trivsel på arbejdspladsen. Sammen med sine deltagere laver hun ”mikro-forskning” på deltagerne selv – en inddragelse som hendes deltagere altid elsker, fordi den er spændende, lærerig og underholdende. Den virkeliggør hvad hun taler om og gør det ekstra motiverende for deltagerne, fordi de pludselig selv er medvirkende.

Læs mere om foredraget her.


SukkerSmart

Oplev Anette Sams’ populære forskningsbaserede foredrag og få epokegørende viden og inspiration til din eller dine nærmestes sundhed, energi – og stabilt vægttab. Herefter starter din nye rolle som chef i dit eget sundhedsunivers. Og herefter er skadelige sundhedsdogmer sat til vægs. Mere end 20000 danskere har hørt foredraget – og mange kommer tilbage og hører det igen.

Foredraget holdes også på engelsk, hvor det hedder SugarSmart.

Læs mere om foredraget her.


Din kompetente krop

I foredraget giver ph.d., forsker og forfatter, Anette Sams, dig et indblik i de ting, du kan gøre for at gøre kroppen til aktiv medspiller for din sundhed. Din krop giver dig nemlig en lang række oversete sundhedsmuligheder, hvis du – og den moderne normal – undlader at stå i vejen! Opdag hvor fascinerende din krop i virkeligheden er!

Læs mere om foredraget her.