Til virksomheder, foreninger og foredragsarrangører

Her på siden finder du Anette Sams’  foredrag og kurser til virksomheder, foreninger og foredragsarrangører. Du kan læse om mulighederne herunder, og du kan kontakte mit foredragsbureau Athenas for en uforpligtende forespørgsel her.


Sandheden om sukker

I dette foredrag giver Anette Sams sine deltagere nøglen til mere energi, mere overskud og en øget glæde og trivsel i hverdagen. Sammen med sine deltagere laver hun ”mikro-forskning” på deltagerne selv – en inddragelse som hendes deltagere altid elsker, fordi den er spændende, lærerig og underholdende. Den virkeliggør hvad hun taler om og gør det ekstra motiverende for deltagerne, fordi de pludselig selv er medvirkende.

Læs mere om foredraget her.


SukkerSmart

Oplev Anette Sams’ populære forskningsbaserede foredrag og få epokegørende viden og inspiration til din eller dine nærmestes sundhed, energi – og stabilt vægttab. Herefter starter din nye rolle som chef i dit eget sundhedsunivers. Og herefter er skadelige sundhedsdogmer sat til vægs. Mere end 20000 danskere har hørt foredraget – og mange kommer tilbage og hører det igen.

Foredraget kan også bookes til engelsktalende (SugarSmart).

Læs mere om foredraget her.


Din kompetente krop

I foredraget giver ph.d., forsker og forfatter, Anette Sams, dig et indblik i de ting, du kan gøre for at gøre kroppen til aktiv medspiller for din sundhed. Din krop giver dig nemlig en lang række oversete sundhedsmuligheder, hvis du – og den moderne normal – undlader at stå i vejen! Opdag hvor fascinerende din krop i virkeligheden er!

Læs mere om foredraget her.


SukkerSmarte børn – der kan og vil selv

Hvis vi ønsker at næste generations spisevaner tjener børnenes behov og ikke detailhandlens og reptilhjernens behov, er der brug for at mere viden og overblik om kroppen, sukkers ABC og vores mad – fortalt i øjenhøjde til børn og voksne.

Få i dette foredrag Anette Sams’ guide til, hvordan I laver jeres unikke sundhedsstrategi – hvad enten I er forældre, der prøver at få mere sundhed og mindre sukker ind i hverdagen eller I er en skole eller daginstitution, der gerne vil skrue op for børnenes sunde vaner og engagement i sundhed.

Dette foredrag udbydes alene gennem Athenas her.